Kirjapaino Markprint Oy

Kokonaisvaltaista palvelua: UV-paino, offsetpaino, digipaino, repro.

Tilaa kunta- tai sairaanhoitopiirin kartat TÄÄLTÄ»

Markprint Instagramissa Katso lisää »

Markprint Facebookissa Katso lisää »

TeeTarjouspyynto.jpg

Painomme pyörii normaalisti

Painomme pyörii normaalisti koronavirustilanteesta huolimatta. Teimme jo helmikuun alussa tiettyjä toimenpiteitä yrityksessämme, jotta koronavirusepidemia pysyy loitolla emmekä itse levitä sitä eteen päin. Pyrimme kaikessa toiminnassamme äärimmäiseen huolellisuuteen. 

Hyvä idea – hieno tulos

Kirjapaino Markprint perustettiin vuonna 1985. Sen johtoajatuksena oli ja on yhä: ainutkertaisten ja korkealaatuisten painotöiden toteuttaminen ympäristöystävällisesti ja kohtuullisin kustannuksin.

Laatu syntyy vahvasta näkemyksestä ja tinkimättömästä työstä. Markprintissä on alusta lähtien investoitu rohkeasti alan huipputeknologiaan. Koneitten tuomat mahdollisuudet on käytetty täysimääräisesti hyväksi kehittämällä uusia menetelmiä ja kouluttamalla itse oma henkilökunta.

Jokaisella idealla on oikeus arvoiseensa toteutukseen. Asiakkaan hahmotteleman mielikuvan toteuttaminen konkreettiseksi painotyöksi on aina tuonut miellyttäviä yhteistyön hetkiä.

Asennetta ja näkemystä

Markprint on saanut vuosien saatossa useita graafisen alan palkintoja. Ne ovat vahvistaneet luottamusta omaan näkemykseen. Tänäänkin työt tehdään sillä asenteella, että jokainen painotyö on ainutlaatuinen ja voisi pokata palkinnon.

Estetiikan ja ammattitaidon yhdistäminen on sallittua.

Tutustu toteuttamiimme töihin.

 

Kuulumme VIHREÄÄN HANKINTAVERKOSTOON sekä PAKKAUSALAN YMPÄRISTÖREKISTERIIN PYR.  Teemme vastuullisia ja ympäristöä säästäviä valintoja.

pyr_logo_small.jpgmarkprint_hankintaverkosto_.jpg