Toimivan Tavallinen verkkokauppa - painotuotteet netistä

Verkosta voit tilata Toimivaa Tavallista -tyyppiset peruspainotuotteet, jotka painetaan digipainossa. Ilmainen toimitus yhteen osoitteeseen Suomessa! Jos tämä painotöiden verkkokauppa ei tarjoa työllesi sopivaa valmista kokoa tai paperivaihtoehtoa, laitathan tarjouspyynnön myyjillemme.

  • Tällä hetkellä toimitamme tuotteita verkkokaupan kautta vain y-tunnuksella tilaaville asiakkaille (yritykset/yhteisöt).
  • Sinulla tulee olla tulostusvalmis painotiedosto.
  • Työt painetaan aina nelivärisesti. Hinta ei siis muutu, vaikka aineisto olisi mustavalkoinen.

Tilaa painotuotteet netistä näin: Tee valinnat ja syötä sen jälkeen toimitusosoite ja laskutustiedot. Työlle on tärkeää antaa nimi, joka näkyy lähetteessä ja laskussa. Lataa painotiedosto serverillemme ja tilaa tuote. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Jos tiedosto ylittää 128 MB, lähetä tiedosto WeTransferilla osoitteeseen aineisto@markprint.fi. Jos tarvitset apua, ota yhteys asiakaspalveluumme 044 782 2810.

Tuote

Koko

Sivuja

- +

Joutsenmerkki

Paperin vahvuus

Määrä

- +

Toimitus

Hinta (alv. 0%) € / kpl (alv. 0%) € (alv. 24%)
Jatka

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.