Julisteet ja flyerit huomionherättäjinä

Julisteet ja flyerit ovat painotuotteiden kameleontteja, joissa toteutuksessa ei juurikaan tule rajoja vastaan. Markprintin moderni laitekanta taipuu moneen. Suunnittelijan luovuuden saa päästää villisti valloilleen, mutta suosittelemme, että painotekniset asiat käydään kanssamme huolella lävitse jo ideointivaiheessa, jotta tuotanto on mahdollisimman kustannustehokas.

Juliste voidaan painaa joko päällystetylle tai päällystämättömälle paperille ja kosteuden kestävää materiaalia hyödyntämällä juliste toimii pitkäikäisenä katseenvangitsijana myös ulkona.

Pienet julistemäärät teemme suurkuvatuotantona ja isot offsetpainokoneella. Näyttäviä julisteita voimme painaa suureenkin kokoon.

Flyerin käyttötarkoitus poikkeaa suuresti julisteesta, mutta usein se on luonteeltaan kuin minikokoinen henkilökohtainen juliste. Niitä on helppo jakaa messuilla tai muissa tapahtumissa, mutta flyereita on kätevä myös suorapostittaa – tässäkin työssä olemme Avaimet käteen -hengessä valmiina palvelemaan. Yksi turha ja työläs välivaihe jää pois, kun postitus tehdään suoraan toivomaasi asiakarekisteriin Markprintiltä.

Flyer on usein mielekkäintä tehdä hieman paksummasta paperista, jolloin se kestää käsittelyä. Flyeriin voidaan painaa vaihtuva koodi tai personoitu viesti asiakkaalle, jolloin se on heti astetta kiinnostavampi vastaanottajalleen.

Markprintin digipaino mahdollistaa nopeat toimitusajat.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.