Muut painotuotteet

Tarvitsetko hyllypuhujaa, banderollia terassille, esittelyständiä tai mallipalaratkaisua tuotenäytteille? Jotkut painotuotteet eivät istu selkeästi mihinkään kategoriaan, mutta ne voivat silti olla liiketoiminnan kannalta painotuotteista tärkeimpiä.

Monessa yrityksessä tuotantojohtaja on usein se tylsä tyyppi, joka sanoo muiden villeihin ideoihin ei onnistu. Markprintin tuotantojohtaja Tuomo Honkavaaran johdolla Markprintin myynti saa usein olla yllättämässä iloisesti, kun suunnitellaan massasta erottuvia painotuotteita. Erikoisiinkin painoteknisiin tiedusteluihin pääsemme vastaamaan useimmiten kyllä vain onnistuu! Olemme vuosien varrella ratkoneet lukuisia asiakkaidemme painotyöhaasteita, joita ei muualla ole pystytty ratkaisemaan.

Yhtenä harvinaislaatuisena erikoispainotuote-esimerkkinä toimii Suomen ortodoksisen kirkon antiminssi. Antiminssi on piispan vihkimä liina, jonka päällä ehtoollinen toimitetaan. Painotyö on äärimmäisen vaativa ja Markprint oli asiakkaan pitkien etsintöjen jälkeen ainoa suomalainen painotalo, joka tähän pystyi.

Markprintin laitekanta ja laajat materiaalivaihtoedot mahdollistavat mitä erikoisempia toteutuksia. Materiaali, jolle voi kirjoittaa veden alla tai kalkkikivijätteestä tehty, sään kestävä kivipaperi saattavat kuulostaa scifi-elokuvan yksityiskohdilta, mutta meille Markprintissä ne ovat jo arkea.

Jos et löydä etsimääsi painotuotteet-osiosta tai mielessäsi on jotain täysin uutta, jota et välttämättä vielä osaa itsekään sanoittaa, ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme. Ideoidaan yhdessä, mitä se voisi olla!

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.