Näytävä roll-up kuuluu nykymyyjän uniformuun

Roll-up-mainostelineestä on tullut erottamaton osa pienenkin yrityksen markkinointimateriaalisettiä. Eikä ihme, sillä roll-up on näyttävä, edullinen ja helppokäyttöinen.

Roll-up toimii niin toimitilojen sisustajana, mutta erityisesti messuilla ja promootiossa, missä pop-up-henkinen esittelypiste tulee saada nopeasti kasaan. Roll-up kulkee myös helposti paikasta toiseen kuljetuskassissa, johon se aina painossamme pakataan.

Roll-upiin voi suunnitella monenlaista sisältöä ja niiden avulla voi rakentaa vaikka kokonaisen messuosaston ilman muita seinäkkeitä. Tekstimäärä kannattaa pitää maltillisena, koska roll-up toimii parhaiten, kun sen viesti on nopeasti sisäistettävä: lyhyt yritys- tai tuote-esittely, messutarjous tai joskus vain pelkkä yrityksen logo ja slogan. Less is more.

Roll-uppeja kolmessa eri koossa

Roll-upia suunniteltaessa on hyvä huomioida sen tuleva käyttöympäristö, jos vain suinkin mahdollista. Jos roll-up jää esimerkiksi messutiskin taakse, ei sen alalaitaan kannata sijoittaa mitään tärkeää viestittävää.

Yleisin painettava roll-up-koko on 85 x 200 cm, mutta painamme nopeasti ja näppärästi myös koot 100 x 200 cm ja 150 x 200 cm. Tiesitkö, että voit painattaa pelkästään roll-up-vuodan uuteen ilmeeseen ja vaihtaa sen edelleen toimivaan runkoon, joka on usein huomattavasti pitkäikäisempi kuin aikaan sidotun viestin sisältävä vuota? Pieni, mutta merkityksellinen arjen ekoteko!

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.