Painotuotteet Suomesta Markprintin omasta painosta

Sana kirjapaino on nimemme yhteydessä hieman harhaanjohtava, sillä painamme nykyisin kaikkea muuta enemmän kuin kirjoja. Niitäkin toki edelleen, sillä laadukkaasti toteutettu kirja, jos mikä kestää aikaa. Rinnalle on tullut valtavasti uusia tapoja hyödyntää printin vahvuuksia Kirjapaino Markprintin tinkimättömällä tyylillä. Kun valitset Markprintin, voit olla varma, että saat painotuotteet Suomesta.

Olemme 35 vuoden aikana painaneet erilaisia painotekniikoita hyödyntäen valtavan määrän esitteitä, flyereita, postikortteja, asiakaslehtiä, pakkauksia, roll-uppeja, julisteita, tarroja, messuseinäkkeitä, vuosikertomuksia, historiikkejä ja muita kovakantisia julkaisuja. Painokoneistamme on syntynyt suuria eriä perustuotteita, mutta myös jotain, mihin Suomessa pystyi vain Kirjapaino Markprintin laitekanta: antiminssin eli ortodoksisen kirkon käyttämän ehtoollisliinan.

Sinulla tuskin on amtiminssin tarvetta, mutta kerroimme tämän havainnollistaaksemme, että Markprint todellakin ON monipuolinen painotalo. Motivoidumme painoteknisistä haasteista emmekä koskaan sorru hätäisesti tehtyihin ratkaisuihin, vaikka toimimmekin ripeästi.

Samastakin painotuotteesta pystymme aina tarjoamaan useita eri toteutusvaihtoehtoja. Sinä valitset Toimivan Tavallisen ja Erottuvan Erilaisen väliltä. Jos kaipaa näkemystä siitä, kumpi on tarpeisiisi osuvampi ratkaisu, myyntimme auttaa ja konsultoi.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Helppouden nimissä verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja, kuten erikoisempi materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko. Jätä siis tarjouspyyntö sivun alareunasta löytyvällä lomakkeella Erottuvasta Erilaisesta tai soita/meilaa!

Erottuvaa Erilaista – tarinoita ilmiöistä ja ihmisistä

Paperi valmistetaan uusiutuvista luonnonvaroista. Vastuullisesti tuotetulla paperilla on paljon etuja verrattuna vaihtoehtoisiin, uusiutumattomista luonnonvaroista valmistettuihin materiaaleihin.

Markprint kävi tutustumassa UPM:n Kuusankosken edistykselliseen tehdasintegraattiin. Paperitehtaan kyljessä on sellutehdas, biologinen puhdistamo, Schaefer Kalk Finland Oy:n kalsiumkarbonaatin tuotantolaitos sekä Kymin Voima Oy:n biovoimalaitos.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.