Markprint graafisen suunnittelijan ja tilaajan apuna

Tietopankki painotyön suunnittelijalle antaa käytännön ohjeiden lisäksi taustoittavampaa tietoa, josta graafinen suunnittelija tai vaikkapa markkinointipäällikkö voi saada ideoita ja inspiraatiota Toimivaan Tavalliseen tai Erottuvaan Erilaiseen.

Tieto mitä ei verkosta löydy, löytyy todennäköisesti Kirjapaino Markprintin hiljaisen tiedon pankista. Kun tehdään yksilöllisiä painotuotteita, ei kaikkea voi ohjeistaa yleispätevästi. Ohjeistammekin mielellämme täsmäpätevästi.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, jos et löydä painotyön suunnittelijan tietopankista etsimääsi vastausta. Asiantuntijoidemme yhteystiedot

Tervetuloa blogiimme

Painotalon arki on täynnä elämänmakuisia tarinoita. Tositarinoita. Osa tarinoista avaa syvempää ymmärrystä painotekniikasta, osa taustoittaa markkinoinnin napakymppejä, joita upeiden asiakkaidemme rinnalla saamme olla elämässä todeksi. On tekniikkaa. On ihmisiä. On ajatuksia. Niitä yhdistämällä syntyy ilmiöitä.

Jätä tarjouspyyntö

Koska jokainen työ on aina yksilöllinen, myös hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja. Painosmäärä on näistä vain yksi.

Hintaan vaikuttaa muun muassa materiaalivalinta. Julkaisussa sivumäärän lisäksi merkityksellinen tieto on graafisen suunnittelijan määrittelemä sivukoko. Mitä taloudellisemmin paperiarkki saadaan hyödynnettyä ilman hukkapaloja, sen kustannustehokkaampaa painaminen on.

Jätä meille tarjouspyyntö, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion työstäsi.