Tarrojen painatus: oikein painettu tarra pysyy - tai irtoaa, jos niin haluat

Tarrojen painatus on lisääntynyt verkkokauppojen yleistymisen myötä. Kaikissa myytävissä tuotteissa on vähintään yksi, mutta useimmiten useampikin informatiivisuutta lisäävä tarra.

Käyttötarkoitukseensa suunnitellulla ja hyvännäköisellä tarralla/etiketillä tuotteesi erottuu kilpailijoista. Tarran tulee pysyä laadukkaana koko tuotteen elinkaaren ajan, jotta käyttäjälle ei aiheuteta harmia ja pettymyksiä.

Tarrojen valmistuksessa onkin tärkeintä tietää pinta tai tuotteen materiaali, johon tarra kiinnitetään. Joskus tarraan halutaan erittäin pysyvä liimaus, kun taas toisinaan käyttötarkoitus vaatii mahdollisimman helposti irtoavaa liimaa. Tarrojen jättämiä liimajälkiä arastelevalle löytyy nykyisin useita vaihtoehtoja tarran kaltaisesti käyttäytyvistä materiaaleista. Brändättävä lasilaastaritarra taas on erottuva tapa ilahduttaa, kun kiveniskemä osuu tuulilasiin. Tarran mahdollisuudet ovat monet.

Staattinen tarra ei jätä liimajälkiä

Erityisesti hotelli- ja ravintola-alan asiakkaamme haluavat toisinaan tarroja, joissa ei ole liimaa lainkaan. Tällöin puhutaan staattisista tarroista tai imukuppitarroista. Staattisen tarran voi kiinnittää useaan kertaan uuteen paikkaan aiheuttamatta esimerkiksi ikkunaan hankalasti puhdistettavia liimajälkiä.

Valmistamme tarroja high end -tuotteista aina roskistarroihin. Jälleen kerran tarjolla on sekä Toimivaa Tavallista että Erottuvaa Erilaista. Meillä on vuosikymmenien kokemus tarrojen painamisesta ja niissä parhaiten toimivista efekteistä. Olemme tehneet myös paljon käytännön testauksia ymmärtääksemme mahdollisimman paljon erilaisten tarrojen pysyvyydestä eri pinnoilla. Meiltä saat myös säänkestävät tarrat ulkokäyttöön.

Tarroja voidaan painattaa haluttu määrä tietynkokoiselle arkille tai ne voidaan muotoonleikata tarvittaessa yksittäiskappaleiksi, mikäli tarra on tarkoitettu jaettavaksi mainosmateriaaliksi. Erityisesti lapsiasiakkaisiin iloisen värinen tarra tekee edelleen nykypäivänä vaikutuksen.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.