Katalogi on huippumyyjän pettämätön raamattu

Katalogi (tai kuvasto – valitse suuhusi sopivampi) on edelleen tärkein myyntiväline monessa yrityksessä. Painettu katalogi ei kärsi kesken presentaation loppuvasta akkulatauksesta ja sen avulla on helpompi hahmottaa kokonaisuuksia kuin digimaailman syövereihin syötetyillä toteutuksilla.

Katalogille on tyypillistä, että tietoa ja yksityiskohtia on runsaasti, joten suunnitteluun ja sisällön loogiseen ryhmittelyyn sekä tiedon löydettävyyteen kannattaa panostaa.

Käyttökokemukseen voidaan vaikuttaa monin painoteknisin yksityiskohdin. Esimerkiksi sisuksen sormilovetukset auttavat lukijaa löytämään oikean kohdan vaivattomasti paksusta luettelosta.

Erikoisefekteillä lisämyyntiä

Myös katalogin näyttävyys on omiaan lisäämään myyntiä. Kansiin on hyvä laittaa esimerkiksi kaksoislakkaus tai laminointi, jotta katalogi kestää runsasta käyttöä. Paperina toimii useimmiten parhaiten kerran päällystetty paperi bulkkisuuden (eli jäykkyyden) ja keveyden vuoksi.

Sidontamenetelmä vaikuttaa sekä katalogin käytettävyyteen että ilmeeseen. Liimasidonnalla tehdään ”perinteinen kirja” ja wire-o-sidonnalla luodaan selkämykseen pyöreät metallikierteet, joiden ansiosta päällimmäiseksi sivuksi kääntyy tarvittaessa mikä tahansa katalogin sivu. Esimerkiksi juuri avainasiakaspäällikön oman tuoteryhmän esittelysivu tai sesongin kuumin uutuustuote.

Alle 80-sivuiset katalogit voidaan tarvittaessa stiftata eli nitoa, jolloin yleisilme on vihkomaisempi kuin tuhdimman selkämyksen toteutuksissa. Pienet muutaman sadan kappaleen erät Markprint painaa nopeasti digipainossa.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.