Korkealaatuisella pakkauksella lisäät tuotteesi arvoa

Pakkaus myy tuotteesi kaupan hyllyllä ja sillä on suuri vaikutus käyttökokemukseen. Huolella suunniteltu ja viimeistelty pakkaus antaa tuotteestasi ja yrityksestäsi erottuvan laatumielikuvan.

Pakkaus on tärkeä osa ensivaikutelmaa, jonka voit tehdä vain kerran. Käytettävyys on kuitenkin vähintään yhtä tärkeää kuin design, joten pakkausmuotoiluprojektiin kannattaa panostaa.

Jo pakkauksen suunnitteluvaiheessa on äärimmäisen tärkeää, että ammattilaisemme saavat kirjapainoon tutustuttavaksi juuri oikean painoisen ja kokoisen tuotteen. Vain näin vältytään pakkauksen loputtomalta viilaukselta ja viimeistelyltä. Kiinnittämällä huomiota pakkauksen rakenteeseen ja materiaalivalintoihin voidaan lopputuloksessa säästää selvää rahaa. Olemme tehneet pakkauksia jo vuosikausia, joten meillä on syvä käytännön kokemus edullisista, mutta hyvännäköisistä ratkaisuista.

Oma pakkaus verkkokauppaan

Tuotteelle voidaan tehdä verkkokaupan liiketoimintaa varten oma pakkaus, joka poikkeaa tuotteen myymälässä käytettävästä pakkauksesta. Verkkokauppatuotteen on oltava mahdollisimman helposti postitettava ja lähetettävä eikä ostospäätöshetkellä ole vieressä kilpailevaa tuotetta reaalikoossa. Hankalasti lähetettävä pakkaus hidastaa verkkokauppatoimintaa toisinaan luvattoman paljon.

On tutkittu fakta, että kuluttaja on valmis maksamaan tuotteesta enemmän, jos pakkauksen ulkonäköön on panostettu. Voit siis hinnoitella luksuspakkaukseen pakatun tuotteen kuluttajahinnaltaan arvokkaammaksi kuin peruspakkauksella. Luksuspakkauksissa voimme käyttää MarkSilverCover®-tekniikkaa, foliointeja, laminointia tai preeglauksia eli korkopuristuksia. Tiesitkö, että preeglauksen voi tehdä myös alaspäin? Tällöin puhutaan alatasopreeglauksesta.

Jos pakkaus on kosketuksissa ruoan kanssa, painamme sen elintarvikeväreillä. Pakkauksia valmistamme kartongin lisäksi myös miniaaltopahvista ja tarvittaessa muovista.

Asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa pakkauksiin liittyvissä asioissa.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.