Vuosikertomuksen painaminen on taitolaji

Laadukkaasti painetun vuosikertomuksen merkitys on monessa organisaatiossa horjumaton. Sisällön tulee olla virheetöntä, joten projekti on monen ammattilaisen yhteistyötä. Myös vuosikertomuksen painaminen on ammattityötä. Markprintissä viimeistelee tärkeän teoksen tarkoituksenmukaisimmalla materiaalilla ja painotekniikalla.

Vuosikertomus viestii yrityksestä tai organisaatiosta monelle toiminnan kannalta elintärkeälle sidosryhmälle. Vuosikertomuksen antama vaikutelma voi olla ratkaiseva päätyessään vaikkapa sijoittajan, taloustoimittajan, analyytikon tai haussa olevan alan ammattilaisen käsiin.

Erityisesti pörssiyhtiöiden, isojen konsernien ja järjestöjen vuosikertomuksiin halutaan usein panostaa hyödyntämällä erikoispainatuksia, joita Markprintin palveluvalikoimista löytyy runsaasti. Käytetyimpiä efektejä ovat MarkSilverCover©-kansipainatus, foliointi ja UV-lakkaus.

Vuosikertomuksen kuvamateriaali ohjaa toisinaan paperivalintaa suuresti, sillä erilaiset paperit toistavat kuvia eri tavoin. Päällystetty kiiltäväpintainen painopaperi antaa myös täysin erilaisen viestin kuin mattapintainen päällystämätön paperi.

Paperin ympäristöystävällisyyttä sen sijaan ei voi esimerkiksi paperin valkoisuudesta tai kiiltävyydestä päätellä. Sen voi päätellä vuosikertomukseen painamastamme Joutsenmerkistä tai PEFC- tai FSC-puun alkuperämerkistä.

Paperivalinnalla on iso merkitys haluttuun lopputulokseen ja myös kuvankäsittelyt tulee käydä huolella läpi yhdessä sisällöstä vastaavan viestintä- tai mainostoimiston kanssa.

Pienet määrät vuosikertomuksia painamme usein digipainossa. Tuote voi olla myös hybridi, jolloin kansiin painamme Erottuvaa Erilaista, mutta sisus syntyy kustannustehokkaasti digipainossa.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.