Käyntikortin painaminen on pieni sijoitus myynnin tueksi

Käyntikortti on myyjän/verkostoitujan perustyökalu, jonka merkityksellisyyden huomaa parhaiten silloin, kun käyntikorttikotelo on unohtunut matkasta. Käyntikortti kertoo yrityksestä yllättävän paljon sekä halusta panostaa henkilökohtaisiin tapaamisiin ja kaupankäyntiin.

Sähköinen verkostoituminen esimerkiksi LinkedInissä ei ole vähentänyt käyntikorttien tarvetta. Oikeastaan päinvastoin: myös ”linkkarista” on helpompi löytää tapahtuman jälkeen uudet mielenkiintoiset tuttavuudet, kun käyntikortti muistuttaa verkostoitumisesta.

Käyntikortin vaikutus mielikuviin on painotuotteen kokoon nähden hämmentävän suuri. Tylsä käyntikortti = tylsä ja massaan hukkuva yritys. Vaan millaisen lupauksen voitkaan antaa kekseliäällä ja kilpailijoista erottuvalla laadukkaasti painetulla käyntikortilla?

Efekteillä erottuvuutta myös käyntikortteihin

Käyntikortteja painetaan nykyisin yhä enemmän digipainossa, jolloin paperivalikoima on hieman rajallisempi. Markprint on kuitenkin panostanut vahvasti offsetpainossa tehtäviin erikoiskäyntikortteihin, jolloin säväyttävänä efektinä voi olla esimerkiksi foliointi tai preeglaus eli korkopuristus. Myös kaksois-UV-lakkauksella (struktuuri mattalakka ja kiiltävä lakka yhdessä) kortista saadaan erittäin näyttävä.

Offsetpainossa voimme painaa sadoille eri papereille ja valita myös raikkaita Pantone-sävyjä. Upeat struktuuripintaiset paperit antavat kortille aivan omanlaisen arvokkuuden tunnun.

Voit valita myös täysvärjättyjä papereita, jolloin väri ei koskaan ”murru”, vaikka kortti taittuisikin. Yli millin paksuiset käyntikortit syntyvät liimaamalla kaksi arkkia toisiinsa. Tällöin juuri kortin paksuus on Se Juttu, joka erottaa sen peruskäyntsäristä.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.