Postikorttien painatus

Kun kirjekuoren päällä lukee KUTSU, on se viesti siitä, että jotain merkittävää on tapahtumassa. Oikeilla paperivalinnoilla ja painotekniikoilla viestit jo kutsukortissa vastaanottajalle tulevasta tunnelmasta. Erilaisten postikorttien painatus on aina ihmisen yksilöllistä huomioimista.

Uuden liiketilan avajaiset tai yrityksellesi tärkeät messut. Ristiäiset tai isomummon syntymäpäiväjuhlat. Kaikki äärimmäisen hyviä syitä panostaa tärkeimpien ihmisten kutsumiseen henkilökohtaisesti. Moni tyytyy nykyisin hoitamaan kutsumisen nopeasti tekstiviestillä. Postitse saapuvalla painetulla kutsulla osoitat, että kutsun saajaa on ajateltu jo hyvissä ajoin kuuluvaksi VIP-listalle. Kaunis kutsu koristaa usein saajansa työpöytää pitkään ja pitää näin brändisi mielessä.

Kortteja moneen tarpeeseen

Kortteja Markprint painaa jatkuvasti sekä Toimivaa Tavallista että Erottuvaa Erilaista -menetelmillä. Mikäli kortti on avattava, tarvitsee se kaverikseen aina myös kuoren. Toisinaan unohtuu, että juuri kuori on mahdollisuus säväyttää ja herättää mielenkiinto sisältöä kohtaan. Siksi sekin on hyvä suunnitella kokonaisuuden ehdoilla. Joskus yrityksen logolla varustettu peruskuori voi toki olla toimivin ratkaisu.

Kortti on aina takuulla henkilökohtainen tapa muistaa, olipa kyseessä sitten kutsu, joulutervehdys tai kiitoskortti muistamisesta. Käsin kirjoitettuna henkilökohtainen säväys vain syvenee. Mikäli tervehdyksiä ei signeerata käsin, voi Markprint hoitaa myös postituksen asiakkaan puolesta.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Kun kaipaat Erottuvaa Erilaista, työ käynnistyy yhteydenotolla esimerkiksi viereisellä tarjouspyyntölomakkeella.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.