Erottuva esite painetaan käyttötarkoitusta kunnioittaen

Erilaiset esitteet ovat aina olleet merkittävä osa Markprintin tuotantoa, joten nämäkin painotyöt hoituvat varmuudella ja rutiinilla, mutta rutinoitumatta. Uudesta painotyöstä nimittäin inspiroidumme joka kerta, kun voimme antaa ammattitaitomme parhaan mahdollisen lopputuloksen hyväksi.

Esite on painotuotteistamme ehkä kaikkein muuntautumiskykyisin. Kyseessä voi olla organisaation yleisesite, tuote-esite, tapahtumaesite tai ohjelmistoesite. Painoskoko voi vaihdella muutamasta kymmenestä kymmeniintuhansiin. Alle tuhannen kappaleen esitepainokset on useimmiten järkevintä painaa digipainossa, joka mahdollistaa nopeat parin päivän toimitukset.

Joskus esitteen on taituttava taskuun tai sovittava mukaan tietynkokoiseen tuotepakkaukseen. Joskus taas tavoitteena on näyttävä kauttaaltaan lakattu esite, jonka toivotaan sujahtavan messuilla läppärilaukkuun. Käyttötarkoitus määrittelee sekä materiaalivalintaa että painotekniikkaa.

Lakkausta, laminointia, preeglausta – efekteissä on mistä valita

Erottuvuutta kilpailijoiden esitteisiin saa helposti ja edullisesti kannen kaksois-UV-lakkauksella.

Lakkaus saa kohteen erottumaan edukseen taustasta ja erilainen lakkaus tekee erilaisen vaikutelman: struktuurilakkaus tai matta/kiiltävä lakka ovat kaikki aivan omanlaisiaan efektejä. Painotyömallejamme, joissa efektien parhaat puolet on tuotu konkretiaan, esittelemme mielellämme sinulle henkilökohtaisesti.

Foliointi, preeglaus eli korkopuristus tai laminointi nostavat sekä esitteen että brändin arvoa lukijan silmissä.

Esitteen suunnittelussa erottuvuutta ja mielenkiintoa saa usein vihkosidonnasta poikkeavalla taittelumallilla: kerientaitto, haitaritaitto, ristiintaitto tai ikkunataitto ovat taitavalle graafikolle tuttuja käsitteitä.

Suunnitteluvaiheessa kannattaa aina huomioida valitun paperin arkkikoko, jotta painotyö saadaan tehtyä mahdollisimman taloudellisesti turhia hukkapaloja välttäen. Konsultoimme mielellämme jo tässä vaiheessa, jotta projektin edetessä ei tule yllätyksiä.

Toimivaa Tavallista - tilaa painotyö verkosta

Kun tarvitset Toimivaa Tavallista ja tiedät tarkkaan mitä se on, saat tilauksen vetämään heti ja helposti verkosta. Laskurimme avulla saat heti tietoosi myös painotyön kustannuksen. Helppouden vuoksi verkkovalikoimissa on karsitusti muuttujia ja materiaaleja.

Erottuvaa Erilaista - jätä tarjouspyyntö

Yksilöllisissä painotöissä olemme mielellämme mukana jo alkuvaiheissa suunnittelutyön apuna. Erottuvassa Erilaisessa hinnoitteluun vaikuttaa moni muuttuja (kuten materiaali, efektit ja standardeista poikkeava koko), siksi emme ole voineet tehdä Erottuvan Erilaisen verkkokauppaa.

Jätä meille tarjouspyyntö ja kuvaile tarvettasi ja toiveitasi, niin saat paluupostissa tarkemman hinta-arvion painotyöstäsi.