Kirjapaino Markprint Oy

Markprint toivottaa hyvää kesää!

Tuotantotoiminnassamme on tauko 10.-21.7. Olemme muutenkin keskittäneet lomat keskikesään. Koneet käynnistyvät uudestaan maanantaina 24.7, jolloin paikalla ovat myynnistä Tuomo Honkavaara ja Risto Parkkonen.

Kiireellisissä asioissa voit olla yhteydessä toimitusjohtaja Mikko Ilomäkeen tai hallituksen puheenjohtaja Arto Näveriin.

Yhteystiedot >

Kokonaisvaltaista palvelua: UV-paino, offsetpaino, digipaino, repro.

Markprint Facebookissa  Katso lisää » 


Uutiskirjeemme Lue lisää » 

TeeTarjouspyynto.jpg

Hyvä idea – hieno tulos

Kirjapaino Markprint perustettiin vuonna 1985. Sen johtoajatuksena oli ja on yhä: ainutkertaisten ja korkealaatuisten painotöiden toteuttaminen ympäristöystävällisesti ja kohtuullisin kustannuksin.

Laatu syntyy vahvasta näkemyksestä ja tinkimättömästä työstä. Markprintissä on alusta lähtien investoitu rohkeasti alan huipputeknologiaan. Koneitten tuomat mahdollisuudet on käytetty täysimääräisesti hyväksi kehittämällä uusia menetelmiä ja kouluttamalla itse oma henkilökunta.

Jokaisella idealla on oikeus arvoiseensa toteutukseen. Asiakkaan hahmotteleman mielikuvan toteuttaminen konkreettiseksi painotyöksi on aina tuonut miellyttäviä yhteistyön hetkiä.

Asennetta ja näkemystä

Markprint on saanut vuosien saatossa useita graafisen alan palkintoja. Ne ovat vahvistaneet luottamusta omaan näkemykseen. Tänäänkin työt tehdään sillä asenteella, että jokainen painotyö on ainutlaatuinen ja voisi pokata palkinnon.

Estetiikan ja ammattitaidon yhdistäminen on sallittua.

Tutustu toteuttamiimme töihin.

 

Kuulumme VIHREÄÄN HANKINTAVERKOSTOON sekä PAKKAUSALAN YMPÄRISTÖREKISTERIIN PYR.  Teemme vastuullisia ja ympäristöä säästäviä valintoja.

pyr_logo_small.jpgmarkprint_hankintaverkosto_.jpg