HOT or Not, Googlen tämän hetken etsityimmät painotuotteet ovat postikortit ja kalenterit

Uskallamme väittää, että Suomessa ollaan hieman laiskoja markkinoinnin suhteen. Jos organisaatiosi lähettää tänä(kin) jouluna lattean sähköpostitervehdyksen niin tuoko se oikeasti vastaantottajalle jouluiloa? Meillä Markprintissa olisi ideoita ja teknologia toteuttaa jotain koskettavampaa. Mielestämme ei kannata ujostella sitä, että joulukortti on myös markkinointia, ja brändisi viestin ja henkilökohtaisella tasolla olevan tervehdyksen voi yhdistää tyylikkäästi. Entäpä seinäkalenteri? Jos siinä on hyvännäköisiä kuvia ja selkeästi luettava kalenteriosuus, moni laittaa brändisi näkyville omalla työpaikallaan koko vuodeksi! HOT or Not – Googlen etsityimpien painohakusanojen joukossa siis syksyisin joulukortit ja kalenterit.

Faktat postikortista tai joulukortista:

Koko A6 (105 x 148)  tai A5 (148 x 210 mm), sivumäärä 2 sivua tai 4 sivua

painatus 4/4 tai 4/1 cmyk, digipaino tai offset -paino

Paperina käytetään yleensä 300 grammaista Munken sarjan paperia tai Scandia Whitea. Jos halutaan jämäkkä kortti niin, kartonkivaihtoehdoksi käy esimerkiksi Metsä Board Pro Bright 265 g tai Metsä Board Natural 270 g. Stora Enson kartongeista Ensocoat 2 S soveltuu hyvin 4-sivuisiin kortteihin.

Faktat kalenterista:

Suosituin ja edullisin kalenteri on stiftattu, (niitit selässä) A4 vaaka mallinen, kalenteri. Kalenterin yläosaan porataan reikä, josta kalenteri saadaa roikkumaan seinälle. Painosmäärät voivat vaihdella muutamasta sadasta kappaleesta aina tuhansiin kappaleisiin asti. Paperina käytetään yleensä päällystettyä Silk-paperia n. 170 g. Jos pehmeämpi paperi miellyttää sinua niin valikoimasta löytyy kirkkaan valkoista Edixion offset -paperia ja Maxi offsettia.  Design papereista Munken Polar tai Munken Lynx ovat paljon käytettyjä kalenteripapereita. Nämä ovat luonnonvalkoisia paperivaihtoehtoja.

Kalenteri voidaan toteuttaa myös wire-sidottuna ja siihen saa myös ”ratsastajan”, josta kalenteri roikkuu seinällä. Yleensä wire-sidotun seinäkalenterin koko on A4 tai A3. Pienempiä pöytäkalentereita löytyy myös valikoimastamme ja voit tiedustella kalentereihin liittyviä asioita tai pyytää tarjouksen asiakasyhteyshenkilöiltämme.

Postin lähetysaikataulut vuonna 2023

Joulukortit:

  • 13.12. viimeinen lähetyspäivä joulumerkillä kotimaassa
  • 17.12. viimeinen lähetyspäivä ikimerkillä kotimaassa

Paketit kotimaahan:

  • 20.12. Viimeinen lähetyspäivä Kotipaketille, Postipaketille ja Express-paketille.
  • 14.12. Viimeinen lähetyspäivä Pikkupaketille, XXS-paketille sekä paketille paperisella saapumisilmoituksella.

Paketit ulkomaille:

  • 12.12. Viimeinen lähetyspäivä Pohjoismaihin.
  • 14.12. Viimeinen lähetyspäivä Baltiaan. 5.12. Viimeinen lähetyspäivä muualle Eurooppaan.
  • 29.11. Viimeinen lähetyspäivä muualle maailmaan.

Takaisin blogiin