Markprintin asiakaslehti moderneista painotekniikoista kiinnostuneille

Emme halua olla suutarin lapsia ilman kenkiä. Siksi julkaisemme säännöllisesti omaa asiakaslehteä, jossa kerromme lisäarvoa tuottavista ratkaisuistamme ja esittelemme yrityksiä, ihmisiä ja ilmiöitä painotuotteiden takana.

Jokainen lehtemme on  samalla myös referenssi painotekniikoiden innovatiivisesta hyödyntämisestä ja viestiä tukevista materiaalivalinnoista. Siksi jokainen Markprint-lehti näyttää ja tuntuu erilaiselta.

Markprint-lehti on maksuton kaikille asiakkaillemme sekä palveluistamme kiinnostuneille. Saat lehtemme jatkossa aina ensimmäisten joukossa ilmoittamaasi osoitteeseen. Yhteystietojasi käytetään vain Kirjapaino Markprintin asiakasviestintään eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille.

Tilaa Markprint-lehti alla olevalla lomakkeella.

Tilaa maksuton Markprint-lehti ja uutiskirje

Markprint-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa. Tuoreita kuulumisiamme voit lukea myös Facebook-sivuiltamme, LinkedInistä tai Instagramista. Lehden tilauslomakkeella tilaat samalla myös uutiskirjeen sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilauksen voit lopettaa milloin tahansa uutiskirjeen valikosta.