Kirjapaino Markprint Oy

Uutiskirjeet

Jaa Facebookissa 
 • Esitteet nyt erittäin tehokkaasti Markprintistä

  Markprint on investoitunut järeään ja moderniin digipainolinjaan. Konica Minoltan painoyksikön lisäksi linjaan on integroitu Plockmaticin vihkonidontalinja. Stftatut esitteet ja julkaisut valmistuvat tästä lähtien automatisoidulla linjalla sivumäärästä riippuen jopa 1000-2000 kpl:n painosmääriin asti.

  LUE LISÄÄ...

 • Uusi tilikausi käyntiin vauhdikkaasti

  Markprintin vuosi on lähtenyt liikkeelle vauhdikkaasti. Tammikuussa myyntimme kasvoi 30 % edellisestä vuodesta. Pitkäaikaiset asiakkaamme ovat jatkaneet yhteistyötä ja monessa tapauksessa ostot Markprintistä ovat kääntyneet kasvusuuntaan.

  LUE LISÄÄ...

 • Tavaramerkit MarkPrintXL ja MarkSilverCover

  UV-offsetpainokoneemme taipuu monenlaiseen tekemiseen. Heidelbergin XL-mallistoon kuuluen se on yksi maailman moderneimmista ja tehokkaimmista painokonemalleista. UV-varustuksen ansiosta kaikille materiaaleille painettaessa painoväri on heti kuiva puhumattakaan kehittämistämme erilaisista efekteistä.

  LUE LISÄÄ...

 • Myynnin yhteyshenkilöt palvelevat

  Myyntiryhmässämme on viisi henkilöä valmiina laskemaan tarjouksia ja palvelemaan kaikissa painotyöasioissa. Vuodenvaihteessa Markprintin toimitusjohtajana ja partnerina aloittanut Mikko Ilomäki toimii yhtä lailla yhteyspäällikkönä asiakkaisiin. Samoin Senior Partner Arto Näveri jatkaa asiakastyötä entiseen malliin.

  LUE LISÄÄ...

 • Markprint tekee huippuinvestoinnin digiin

  Markprint on tehnyt päätöksen uudenaikaisen digipainolinjan hankinnasta. Uusi kone lisää painokapasiteettiamme sekä automatisoi ja nopeuttaa stiftattujen esitteiden, lehtien ja julkaisujen valmistamista.

  LUE LISÄÄ...

 • Hyviä uutisia Markprintistä!

  Meillä on ilo toivottaa hyvää alkanutta vuotta hyvien uutisten kera: Markprintin uusi vuosi alkoi toimitusjohtajan vaihdoksella.

  LUE LISÄÄ...

 • Markprintin teknologia pelastaa pulasta

  Palveluasenne ratkaisee monen yrityksen menestyksen. Tähän me uskomme Markprintissakin. Palvelun takana meillä on kova tuotannollinen ydin, jonka kehittäminen on vaatinut isoja investointeja ja monen vuoden tiukan tuotekehitystyön.

  LUE LISÄÄ...

 • Selfie-seinästä jymymenestys mainostoimiston juhlissa

  Mainostoimisto Ilme juhli näyttävästi 20-vuotista liiketoimintaansa 2.9. Lahden Seurahuoneella. Juhlavieraat saivat kuulla, että Ilme avaa toimiston Lahden ja Tampereen lisäksi Floridaan Yhdysvaltoihin, jossa se alkaa palvella kansainvälistyviä suomalaisyrityksiä.

  LUE LISÄÄ...

 • Markprint tukee karttapainatuksella opiskelijoiden kotiutumista Lahteen

  Lahti Survival Pack on ainutlaatuinen konsepti Suomessa. Yli puolet Lahden 1200 aloittavasta korkeakouluopiskelijasta tulee muualta Suomesta. Heidät halutaan toivottaa aidosti tervetulleiksi Lahteen.

  LUE LISÄÄ...

 • Helsinki – Tampere – Jyväskylä – Oulu…

  laulaa Eppu Normaali, mutta Markprintin asiakkaiden ei tarvitse olla pihalla UV-painamisen mahdollisuuksista missään päin Suomea.

  LUE LISÄÄ...

 • …vai tulisitko käymään painotalossamme Lahdessa?

  Markprintin toiminnan ympäristöystävällisyys sekä maanläheinen ja samalla tavoitteellinen kulttuurimme konkretisoituvat heti kääntyessäsi Heinlammintieltä tontillemme. Paras valikoima erilaisia työnäytteitämme on painotalomme toimistolla.

  LUE LISÄÄ...

 • Markprint nimitti myyntijohtajan

  Arto Näverin ja Matti Pukkilan omistama lahtelainen Kirjapaino Markprint Oy on päättänyt aloittaa uuden kasvun valmistamillaan ainutlaatuisilla tuotteilla. Yhtiön myyntijohtajaksi on nimitetty 1.8.2016 alkaen kirjapainoinsinööri Mikko Ilomäki (s. 1967).

  LUE LISÄÄ...

 • Helpotetaan asiakkaan elämää

  Painotalo on palvelutalo. Jokainen painotaloksi itseään nimittävä laitos osaa tuottaa peruspainotyön – vaativat työt ovat oma lukunsa. Myös peruspainotyöhön kuuluu usein monia asioita, joiden huomioimisella on mahdollista keventää asiakkaan työtä. Palvelutalon pitää vain vaivautua hiukan ajattelemaan ja huomioimaan käytännön tarpeet.

  LUE LISÄÄ...

 • Positiivisia asioita on mukava painaa

  Suomen positiivisin yritys löytyy Lahdesta. Positiivarit Oy on jo legenda myönteisen elämänkatsomuksen ja positiivisten ajatusten levittäjänä. Ajatusten aamiainen on jokaisena arkiaamuna ilmestyvä sähköpostiviesti, jonka lukijamäärä on jo vuosia sitten ylittänyt 100 000. Valtaosa Positiivareiden tuotteista on kuitenkin painotuotteita.

  LUE LISÄÄ...

 • Suomen paras efektiosaaminen esillä Kansi-lehdessä

  Kymmenen viestintäalan yrityksen muodostama Kansi-kollektiivi halusi tehdä työnäytteensä ”viimeisen päälle”. Markprint valittiin ideoimaan ja toteuttamaan työssä käytettävät painotekniset erikoisefektit.

  LUE LISÄÄ...