Kirjapaino Markprint Oy

Lahti 15.1.2018

Tuomas Talvitie Markprintin osakkaaksi

Kirjapaino Markprint Oy:ssä tapahtuu merkittävä muutos, kun toinen yhtiön perustajista, tuotantojohtaja Matti Pukkila, jää eläkkeelle helmikuun lopussa. Hänen omistuksensa siirtyi sisäisessä kaupassa 12.1.2018 pääosin Tuomas Talvitielle. Samalla Tuomas Talvitie nimitettiin Markprintin myyntijohtajaksi. Myös toimitusjohtaja Mikko Ilomäki osti lisää yhtiön osakkeita vahvistaen näin omistajuuttaan. Toinen yhtiön perustajista, hallituksen puheenjohtaja Arto Näveri, jatkaa kolmantena omistajana sekä päivittäisessä työssä. Kaikki partnerit tekevät omistajaroolinsa lisäksi päivittäistä asiakaspalvelu- ja myyntityötä.

Lahdessa sijaitseva Markprint jatkaa suomalaisella painoalalla pirteänä yrittäjä-vetoisena talona kolmen tasavahvan omistajan voimin. Uusi osakas Tuomas Talvitie on syntyperäinen lahtelainen. Hän on 41-vuotias ja koulutukseltaan markkinoinnin ja tietotekniikan tradenomi. Markprintissa Tuomas on työskennellyt 16 vuotta ja tuntee talon sekä sen tuotteet läpikotaisin.

Matti Pukkila perusti Markprintin yhdessä Arto Näverin kanssa vuonna 1985. Matin johdolla taloon syntyi ainutlaatuisen kova repro-osaaminen jo varhaisessa vaiheessa. Vuonna 2008 Markprintissa tehtiin iso ja ennakkoluuloton investointi UV-painamiseen. Tämän tuotevalikoiman kehittäminen on ollut Matin näkemyksellisen työn tulosta, eikä saavutettuun osaamistasoon ole yltänyt yksikään muu paino Suomessa. Matti jatkaa Markprintin toimitalon Kiinteistö Oy Heinlinnan omistajana yhdessä Arto Näverin kanssa.

Markprintin strategiana on olla asiakkaalle UV-painamisen erikoistuotteiden paras valinta painotaloksi koko Suomessa. Myös vienti Viroon on käynnistynyt. Digipainotuotteiden ja peruspainotuotteiden myyntivoimaa lisätään Lahdessa ja pääkaupunkiseudulla panostaen asiakkaiden henkilökohtaiseen palveluun. Myyntipäällikkönä Helsingissä on aloittanut joulukuussa Tiina Simonen. Pohjois-Suomessa Markprintilla on kasvava asiakaskunta, jota hoitaa Mikko Ilomäki.
Vuonna 2017 Markprintissa työskenteli 20 huippuammattilaista. Liikevaihto kasvoi 10 % ollen noin 2,5 miljoonaa euroa. Vuoden aikana investoitiin mm. automatisoituun järeään digipainolinjaan, jonka laatu ja tehokkuus ovat ylittäneet kaikki odotukset.

Yhteistyöterveisin
Tuomas Talvitie 050 552 8524
Matti Pukkila   050 552 8522
Mikko Ilomäki   040 836 1268
Arto Näveri     050 552 8523

Lataa PDF